Kies voor lokaal duurzaam en profiteer!


7 dagen feesten zonder de omgeving te belasten; dat is de ambitie van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Als ondernemers uit de regio kunnen wij een bijdrage leveren en samen het verschil maken! Namelijk met 100% lokaal opgewekte duurzame energie van De Groene Stroomfabriek. Vraag een offerte aan, ontvang een speciaal aanbod op maat en ontdek wat De Groene Stroomfabriek voor uw onderneming kan betekenen. 

Vraag een offerte aan

Lokaal duurzaam ondernemen, profiteren van scherpe energietarieven én tegelijkertijd de regio verduurzamen? Kies dan voor groene energie van De Groene Stroomfabriek, nu mét extra voordeel voor alle partners van de Vierdaagsefeesten. 

Jaarnota uploaden: Geen Bestand gekozen

Het aanvragen van een offerte bij De Groene Stroomfabriek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Wij gebruiken deze gegevens ook eenmalig voor het maken van deze offerte. De offerte baseren wij in eerste instantie op het verbruik zoals vermeld in uw jaarnota. Eventueel aanvullende informatie kunt u kwijt bij het opmerkingveld. Voor toelichting op uw offerte kunt u contact met ons opnemen.

Bij De Groene Stroomfabriek kunt u rekenen op:

Scherpe tarieven, heldere facturen zonder kleine lettertjes

Slimme Energiemanager, altijd en overal inzicht in uw energieverbruik

Eén vast contactpersoon, al uw zaken snel en eenvoudig geregeld

Mail ons

Heeft u een vraag of opmerking? Mail ons. Wij zijn de sparringpartner die écht met u meedenkt.

contact@degroenestroomfabriek.nl

Bel ons

We houden de vaart erin, schakelen snel en lossen uw vraag zo snel mogelijk op!

0881051133