Positieve energie van zon, wind, water en lokale biomassa

De Groene Stroomfabriek levert altijd positieve energie van zon, wind, water en lokale biomassa, waarbij u kunt kiezen voor een specifieke bron. Aan u de keuze! Wij hebben rechtstreeks contact met duurzame energieproducenten uit Nederland, maar ook uit Europa. Door deze korte lijnen zorgen we ervoor dat deze opgewekte energie ook bij de juiste afnemers terecht komt en ontvangt u een eigen groencertificaat. Samen gaan we voor een duurzame toekomst!

Stroometiket 2020

Wij laten graag zien waar uw stroom vandaan komt. Daarom stellen we ieder jaar een stroometiket op over het afgelopen jaar. Hierin ziet u precies waar en hoe de in 2020 geleverde stroom is opgewekt. De overheid controleert via de ACM (Autoriteit Consument en Markt) de gegevens op het stroometiket. Zo weet u zeker dat de stroom die De Groene Stroomfabriek levert 100% duurzaam is. Heeft u gekozen voor een specifieke bron? Dan maken wij natuurlijk een bijpassend stroometiket voor u op.

Lees meer over het stroometiket

100% groene stroom

Wij leveren altijd 100% groene stroom.

Gecontroleerd door CertiQ

CertiQ is de enige Nederlandse organisatie, die duurzame energie mag certificeren.

Opgewekt door ondernemers

Alle energie is opgewekt uit duurzame bronnen van ondernemers.

Wij leveren CO₂ gecompenseerd gas

Gas is en blijft een fossiele brandstof die we nog steeds nodig hebben in Nederland. Wij leveren nu gas uit Nederland, maar compenseren dit door te investeren in bos-, wind- en hydroprojecten die de CO₂-uitstoot tegengaan.

Groen gas 
We zien een belangrijke rol voor groen gas. Groen gas wordt gemaakt door biogas te zuiveren en te drogen, zodat het dezelfde kwaliteit heeft als aardgas. Groen gas zorgt niet voor een verhoging van CO₂-uitstoot en is hierdoor een duurzame en milieuvriendelijke energiebron. 

Samenwerkingen

Wij werken intensief samen met energiecoöperaties en opwekkers van groene energie. Door onze krachten te bundelen, vergroten we het aandeel duurzame opwek. Lees meer over onze bijzondere samenwerkingen.

Biomassa Energie Centrale Cuijk

Samen met Bio Energie Centrale Cuijk (BECC) voorzien wij vele ondernemers van groene stroom. Daarbij dragen we zo bij aan de biobased economy: een economie die voor zijn energie en materialen niet meer afhankelijk is van fossiele brandstoffen, maar van groene brandstoffen. 

Lees meer

Montana Snowcenter

Montana Snowcenter beschikt over 3.000 zonnepanelen. De zonnepanelen zijn goed voor tweederde van het energiegebruik van het snowcenter. Wij zijn trots dat wij de energieleverancier van Montana zijn!

Windpark Nijmegen-Betuwe

Met steun van 1.103 betrokken coöperatieleden bouwde Energiecoöperatie WindpowerNijmegen een eigen windpark langs de A15 in Nijmegen-Noord. Met 4 windmolens langs de A15 voorzien wij vele ondernemers van groene stroom.

Mail ons

Heeft u een vraag of opmerking? Mail ons. Wij zijn de sparringpartner die écht met u meedenkt.

contact@degroenestroomfabriek.nl

Bel ons

We houden de vaart erin, schakelen snel en lossen uw vraag zo snel mogelijk op!

0881051133