Energiepakketten

Bij De Groene Stroomfabriek kiest u niet uit vaste pakketten, maar gaan we écht samen op zoek naar de beste oplossing. Zo heeft u de mogelijkheid om zelf een energiepakket samen te stellen. U kiest uw product, bron en contractduur en wij komen met een persoonlijk en passend advies. Per energiepakket vindt u ook een checklist, zodat u gemakkelijk kunt zien of het pakket bij u past! Bekijk hier alvast de mogelijkheden. 


Goed om te weten

Om een passend energiepakket samen te stellen, is het goed om meer te weten over de termen die wij gebruiken. 

EPEX BEURS                         

Op deze beurs kopen we stroom in voor korte termijn contracten, zoals voor ons uurstroom product. Op basis van vraag en aanbod komen prijzen voor de volgende dag tot stand. ZON NL                                        Energie van zonneparken uit Nederland. 
ENDEX | TTF BEURS Op deze beurs kopen we stroom (ENDEX) en gas (TTF) in voor lange termijn contracten, zoals voor onze vaste-, flexibele- en click producten. De prijs komt per periode tot stand: per maand, kwartaal of jaar. 

BIOMASSA NL 

Energie uit organisch materiaal uit Nederland. 
ENDEX | TTF BEURS Gas uit Nederland en de CO2 uitstoot wordt gecompenseerd met certificaten. HOLLANDS GROEN MIX Onze eigen duurzame stroommix van bio-, wind- en zonne-energie uit Nederland.
WIND NL Energie van windmolens uit Nederland. 


Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Jaarnota uploaden: Geen Bestand gekozen

Het aanvragen van een offerte bij De Groene Stroomfabriek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Wij gebruiken deze gegevens ook eenmalig voor het maken van deze offerte. De offerte baseren wij in eerste instantie op het verbruik zoals vermeld in uw jaarnota. Eventueel aanvullende informatie kunt u kwijt bij het opmerkingveld. Voor toelichting op uw offerte kunt u contact met ons opnemen.

Mail ons

Heeft u een vraag of opmerking? Mail ons. Wij zijn de sparringpartner die écht met u meedenkt.

contact@degroenestroomfabriek.nl

Bel ons

We houden de vaart erin, schakelen snel en lossen uw vraag zo snel mogelijk op!

0881051133