"Geen kleine lettertjes, alles duidelijk weergegeven en precies zoals vooraf afgesproken”


Eric Goorsenberg is directeur van Fijnmechanische Industrie Goorsenberg. Keuzes worden gemaakt voor de lange termijn en duurzaamheid speelt daar een grote rol in. Eric vertelt ons er meer over. 

In de koffie- en lunchpauzes gaan de lampen uit

“Wij vinden het belangrijk dat wij de juiste keuzes maken voor lange termijn en duurzaamheid speelt daar een grote rol in. Je wilt goede producten kunnen leveren, maar ook met oog voor het milieu en omgeving. Daarom hebben we afgelopen jaren geïnvesteerd in vloer- en dakisolatie, LED verlichting en energiezuinige apparatuur. Ook hebben we bijna 400 zonnepanelen op het dak liggen. De energie die we opwekken verbruiken we direct. Daardoor is ons energieverbruik zo'n 30% lager.

Ook leuk om te vertellen, als we koffie- en lunchpauze hebben dan zetten we alle lampen in de fabriek uit. Zo besparen we op een dag nog meer."

Concurrerend in prijs en een goed verhaal

“In de keuze voor een energieleverancier hebben we niet alleen naar de prijs gekeken, maar ook of de energie duurzaam geproduceerd is. De Groene Stroomfabriek was concurrerend in prijs en het verhaal was goed. Jullie zijn groen en dat geloof ik ook. Daarbij zijn de facturen voor ons kraakhelder. Geen kleine lettertjes, alles duidelijk weergegeven en precies zoals vooraf afgesproken."

"Ik ben begin van het jaar een keer door jullie benaderd om een nieuwe prijs vast te zetten, omdat de prijzen flink aan het stijgen waren."

Prijzen vastzetten

“Ik ben begin van het jaar een keer door jullie benaderd om een nieuwe prijs vast te zetten, omdat de prijzen flink aan het stijgen waren. Fijn dat we goed geïnformeerd worden. Ik wil ook graag zien hoe onze prijzen in het verleden zijn geweest en een indicatie krijgen van hoe de prijzen zich ontwikkelen in de toekomst. En wat is dan het juiste moment voor ons om de prijzen opnieuw vast te zetten? Ik houd daarom de prijsontwikkeling ook zelf in de gaten via de grafiek op jullie website."

"Een betere toekomst begint bij jezelf, maar aan de andere kant kan je dat niet alleen."

Een betere toekomst

“Een betere toekomst begint bij jezelf, maar aan de andere kant kan je dat niet alleen. Als iedereen meewerkt, dan kunnen we die betere toekomst sneller bereiken."

Hoe deelt Fijnmechanische Industrie Goorsenberg positieve energie met de wereld?

We willen onze klanten verrassen

"We willen onze klanten verrassen met hoge kwaliteit en betrouwbare levertijd. Bij andere bedrijven worden producten niet altijd op tijd geleverd en dat horen wij ook vaak terug van klanten. Dat dat bij ons wel zo is, daar krijgen onze klanten energie van. Daarnaast geven wij gevraagd en ongevraagd advies over productontwerp. We maken hele diverse producten, altijd maatwerk dus. We denken mee met de klant over wat zij nodig hebben."

Meer interviews

Mail ons

Heeft u een vraag of opmerking? Mail ons. Wij zijn de sparringpartner die écht met u meedenkt.

contact@degroenestroomfabriek.nl

Offerte aanvragen

Sluit u aan op ons groene netwerk!

Vraag een offerte aan