Stel zelf uw energiepakket samen!

Ons doel is het voor iedere ondernemer zo interessant mogelijk te maken om voor 100% groene stroom te gaan. Dat betekent ook anders durven denken. Geen vaste pakketten waar u uit moet kiezen, maar écht samen zoeken naar de beste oplossing. Wanneer u meerdere locaties heeft of grootverbruiker bent, heeft u de mogelijkheid om zelf een energiepakket samen te stellen. U kiest uw product, bron en contractduur en wij komen met een persoonlijk en passend advies. Download onze productkaart en bekijk alvast de mogelijkheden.

Download productkaart

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Jaarnota uploaden: Geen Bestand gekozen

Het aanvragen van een offerte bij De Groene Stroomfabriek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Wij gebruiken deze gegevens ook eenmalig voor het maken van deze offerte. De offerte baseren wij in eerste instantie op het verbruik zoals vermeld in uw jaarnota. Eventueel aanvullende informatie kunt u kwijt bij het opmerkingveld. Voor toelichting op uw offerte kunt u contact met ons opnemen.


Energie opwekken en terugleveren

Wekt u zelf energie op en/of levert u terug aan het net? Dan zit u bij ons goed! Zo hebben wij een eigen PV vergunning (programmaverantwoordelijkheid), waardoor we zelf de inkoop en verkoop voor u regelen. Ook regelen wij uw dagelijkse bieding, zodat uw geleverde en teruggeleverde energie wordt verrekend tegen de actuele uurprijs op de dagmarkt. Door samen een Power Purchase Agreement (PPA) op te stellen zorgen we ervoor dat de inkoop van energie goed geregeld is. Ook handig, u heeft altijd actueel inzicht in uw energieverbruik en teruglevering met onze Slimme Energiemanager. 

Uw leveringstarief op basis van de actuele marktprijzen

Heeft u een flexibel contract en vraagt u zich af of het een goed moment is om te kiezen voor een energiecontract met vaste prijzen? Of heeft u een nieuw aanbod ontvangen en wilt u weten of dit het juiste moment is om uw contract te verlengen? Monitor de energieprijzen en maak de keuze op basis van actuele marktontwikkelingen. Advies nodig? Dan kunt u gewoon bellen.

Typisch De Groene Stroomfabriek

  • 100% groene stroom (stroometiket)
  • Wij maken het mogelijk voor u
  • Alle positieve energie van ons team
  • Een inspirerend netwerk
  • Altijd online inzicht in verbruik
  • Bespaartips en -advies


Benieuwd naar ons verhaal? Bekijk de brochure vol verhalen en inspirerende beelden.

Download brochure

Mail ons

Heeft u een vraag of opmerking? Mail ons. Wij zijn de sparringpartner die écht met u meedenkt.

contact@degroenestroomfabriek.nl

Bel ons

We houden de vaart erin, schakelen snel en lossen uw vraag zo snel mogelijk op!

0881051133