Geef uw meterstanden door

Heeft u een tariefwijziging mail van ons ontvangen? Geef dan uw meterstanden snel en eenvoudig door via onderstaand formulier. Zo kunnen we een juiste afrekening voor u maken van de periode tot 1 juli 2020. Natuurlijk is het niet verplicht om uw meterstanden door te geven. Geeft u ze niet door, dan baseren we uw afrekening op een geschat verbruik. Voor de meterstand van stroom en gas hoeft u alleen de getallen vóór de komma door te geven. Levert u energie terug omdat u bijvoorbeeld zonnepanelen heeft en draait uw meter niet terug, dan vult u ook de tabellen voor teruglevering in. Wilt u de meterstanden van meerdere adressen doorgeven? Vul dan het formulier per adres in. Stroomstand(en)

Gasstand(en)


Stroomstanden aflezen

Voor een enkele stroommeter vult u alleen de eerste meterstand in. Bij een dubbele stroommeter (normaal/dal) vult u de eerste en tweede meterstand in. Indien u meerdere adressen heeft, vult u het formulier per adres in.

Gasstanden aflezen

Indien u twee gasmeters heeft op hetzelfde adres, vult u beide standen in.

Stuur een e-mail

Heeft u een vraag of opmerking? Mail ons en ontvang zo snel mogelijk een reactie. 

info@degroenestroomfabriek.nl

Mijn Groenestroomfabriek

Meterstanden doorgeven, termijnbedrag aanpassen of wijzigingen doorgeven? U regelt het gemakkelijk zelf met Mijn Groenestroomfabriek. 

Mijn Groenestroomfabriek