“We hebben de ambitie om groene locaties te ontwikkelen en zijn er volop mee bezig”


Mieke Aben werkt als Facilitair Medewerker op het hoofdkantoor van Spring Kinderopvang. Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol. Wij vroegen Mieke naar haar ambities voor Spring Kinderopvang en haar ervaring met De Groene Stroomfabriek.

Groene locaties

“Duurzaamheid speelt een grote rol bij ons. We vinden het erg belangrijk, maar zijn er nog niet dagelijks mee bezig. Dit is wel heel erg in opkomst. We hebben de ambitie om groene locaties te ontwikkelen en het groen echt naar binnen te halen. We geven om de toekomst en willen dit ook uitstralen."

Op weg naar een duurzame kinderopvang

“We zijn nu al een tijdje klant. De keuze voor De Groene Stroomfabriek was onze beginstap in de weg naar een duurzame kinderopvang. Wij hebben op al onze locaties jullie ‘wij maken gebruik van groene stroom'-stickers hangen. Zo kunnen de ouders en verzorgers van de kinderen ook zien dat wij groene stroom geleverd krijgen. Er zijn genoeg ouders die duurzaamheid ook heel belangrijk vinden."

"Vragen ontstaan vaak ad hoc en antwoorden zijn dan snel nodig. Niek pakt zaken gelijk op."

Eén aanspreekpunt

“We hebben veel locaties. De energiezaken regelen we vanuit een centraal punt, dus het is belangrijk dat we één aanspreekpunt hebben die ons daar goed bij kan helpen. Als er iets geregeld moet worden, heb ik vaak meteen contact met onze accountmanager Niek. Dat gaat heel soepel. Vragen ontstaan vaak ad hoc en antwoorden zijn dan snel nodig. Niek pakt zaken gelijk op. We zijn nog nooit tegen problemen aan gelopen. We hebben laatst ons contract verlengd."

Hoe deelt Spring Kinderopvang positieve energie met de wereld?

Online positieve energie delen

"We zijn een grote partij. We hebben veel te bieden en kunnen daarom ook veel leuke activiteiten ondernemen met de kinderen. We hebben een groot online netwerk per locatie. Tijdens zo’n activiteit houden we de ouders altijd op de hoogte via Social Media. Van deze transparantie krijgen de ouders positieve energie."

Meer interviews

Mail ons

Heeft u een vraag of opmerking? Mail ons. Wij zijn de sparringpartner die écht met u meedenkt.

contact@degroenestroomfabriek.nl

Offerte aanvragen

Sluit u aan op ons groene netwerk!

Vraag een offerte aan