We gaan samen met Greenchoice

Dinsdag 17 december 2019 - De Energie Transitie Groep (ETG), waar De Groene Stroomfabriek, Huismerk Energie en de Energy Trading Company onder vallen, gaan samen met Greenchoice. Samen maken we Nederland nog groener:

Eind vorig jaar al nam Greenchoice een minderheidsbelang van 20% in ETG. Vandaag legt de groene energieleverancier een 100% overname van ETG voor aan de Autoriteit Consument en Markt, de toezichthouder op de Nederlandse energiemarkt. Naar verwachting wordt de overname begin 2020 afgerond.

De overname is goed nieuws en zorgt voor continuïteit bij de Energie Transitie Groep (ETG). We zijn een kleine speler op de duurzame energiemarkt, zijn financieel gezond en willen nu doorpakken en groeien. Daar is schaalgrootte voor nodig. Voor ons is Greenchoice met haar vergelijkbare visie en missie dé aangewezen partij om dat te doen.

Een grote groene beweging

Groen moet de norm zijn, niet de uitzondering. Met maar liefst 600.000 klanten met een groen hart vormen we samen één grote groene beweging. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter onze impact.

Koplopers in duurzaamheid

Samen zijn we de grootste groene koploper in duurzaamheid van Nederland. Dus geen zorgen: onze energie blijft net zo groen als het altijd al was. Voor jou als klant verandert er nu dus niets. Alle voorwaarden blijven gelijk, wij blijven jou 100% Hollands groene energie leveren tegen de afgesproken tarieven.

Samen meer investeren in groen

Samen creëren we meer schaalgrootte en kunnen we efficiënter werken. Hoe minder kosten we maken, hoe meer we kunnen investeren in nieuwe groene energieprojecten. Daar wordt Nederland dus steeds duurzamer van! We ondersteunen samen nu al meer dan 200 lokale energieprojecten en energiecoöperaties en dat worden er elke dag meer.

Klik hier voor het persbericht van Greenchoice.

Vraag & antwoord

Mail ons

Heeft u een vraag of opmerking? Mail ons. Wij zijn de sparringpartner die écht met u meedenkt.

contact@degroenestroomfabriek.nl

Bel ons

We houden de vaart erin, schakelen snel en lossen uw vraag zo snel mogelijk op!

0881051133