Tip: verleng uw contract op tijd!

U bent al een tijdje klant en daar zijn wij blij mee! Daarom staan we altijd klaar om te helpen. Zo vinden we het belangrijk dat u altijd een voordelig energiecontract heeft. De energieprijzen zijn afgelopen tijd flink gedaald, maar stijgen helaas weer. Daarom onze tip: verleng uw contract op tijd! Hieronder leest u meer over het verlengen van uw contract, de ontwikkeling van de energieprijzen en het vergelijken van energiecontracten. 

Ontwikkeling van de energieprijzen

Uw totale energiekosten bestaan uit verschillende onderdelen: het leveringstarief, netbeheerkosten (indien kleinverbruik aansluiting), overheidsheffingen en btw. Alleen het leveringstarief wordt bepaald door de energieleverancier en is afhankelijk van ontwikkelingen in de markt. De energieprijzen zijn afgelopen tijd flink gedaald, maar stijgen helaas weer. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat u altijd het beste energiepakket heeft. Dit doen wij door ontwikkelingen in de markt continu te volgen. Zo proberen wij altijd het optimale inkoopmoment te bepalen en u de beste prijs voor stroom en gas aan te bieden!

Uw verlengingsaanbod
Voordat uw contract afloopt sturen wij u een verlengingsaanbod toe of nemen we contact met u op, zodat u uw nieuwe leveringstarieven alvast kunt vastzetten voor de nieuwe contractperiode. Stijgen de energieprijzen verder? Dan heeft u in ieder geval voor een langere tijd een goed leveringstarief. 

Een eerlijk vergelijk

Ontvangt u een ander aantrekkelijk aanbod? Stuur het ons toe via onderstaand formulier voor een eerlijk vergelijk, dan kijken wij wat het meest voordelig voor u is. Natuurlijk houden we hierin rekening met de duurzaamheid van de energie, de voorwaarden, maar ook of de aanbieding is gemaakt met het juiste verbruik en of alle kosten zijn meegenomen. 

Kies bestand Geen Bestand gekozen

Beoordeel ons

Om onze service te blijven verbeteren, zijn we benieuwd naar uw ervaring met ons! U kunt ons beoordelen via The Feedback Company. 

Ik wil mijn ervaring delen

Mail ons

Heeft u een vraag of opmerking? Mail ons. Wij zijn de sparringpartner die écht met u meedenkt.

contact@degroenestroomfabriek.nl